Aanmeldformulier

Ik meld mij aan voor de training De Effectieve Doktersassistent

"*" geeft vereiste velden aan

Kies hier wanneer je de training wilt volgen:*

Mijn gegevens

Adres*

Inschrijvingsvoorwaarden

Met deze aanmelding bevestig je je deelname aan de training en ga je akkoord met de kosten à € 1.250 die daarvoor verschuldigd zijn. Je ontvangt binnen een week een schriftelijke bevestiging van Hulp voor Huisartsen. Twee weken voor aanvang van de training sturen we je de uitnodiging, met nadere informatie, een inlogcode voor de e-learning en de factuur.

Als je je deelname aan de training wilt annuleren, dien je dit schriftelijk te melden via info@hulpvoorhuisartsen.nl. Je annulering is definitief, als je hiervan een bevestiging hebt ontvangen. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 30 dagen of langer voor aanvang van de training, of binnen twee weken na je aanmelding. Als je daarna annuleert, ben je de kosten verschuldigd die Hulp voor Huisartsen heeft moeten maken voor de cursus: denk aan administratiekosten, kosten voor cursusmateriaal en kosten voor het deel van de opleiding dat je al hebt gevolgd.

Een training gaat alleen door bij voldoende deelnemers (tenminste acht deelnemers). Wij behouden het recht voor om een training te annuleren of te verplaatsen bij onvoldoende deelnemers. Je wordt hier tijdig van op de hoogte gesteld.

Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring. (Hulp voor Huisartsen is een handelsnaam van ANW Nederland).

Verklaring

Verklaring*
Verklaring*
Verklaring*
Verklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

– Arnold van Oudvorst, huisarts Wijk aan Zee

Het vertrek van medewerkers in onze praktijk is mede door de hulp van ANW Nederland zonder problemen verlopen. Wij werden ondersteund via telefonische triage, maar ook op locatie door hun team. Uitermate goed en professioneel, ook tijdens vakanties en bij ziekte. Persoonlijk, waarbij aan onze wensen en praktijkorganisatie zo goed mogelijk werd voldaan. Een prima ondersteunende organisatie.

– Nienke van Bergen, huisarts in Zandvoort

Goede triage en het geeft mij altijd een veilig en goed gevoel om door te schakelen. Het is een zeer prettig team van assistenten. Hardwerkend en zeer betrouwbaar.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.