Vanaf 15 december vervalt de SMS-functie om in te loggen op het portaal van ANW Nederland. Vanaf die datum kan je alleen nog inloggen via een authenticator app.

Dus… heb jij zo’n app al gedownload op je telefoon? Top!

Nog niet? Dan snel doen en pak de mail van 15 november er nog even bij, waarin we precies uitleggen hoe je vervolgens in het ANW Nederland portaal komt.

Succes en dank voor je medewerking!

Inge de Haan
Manager ANW Nederland

De best mogelijke zorg voor u en uw team zodat patiënten snel kunnen worden geholpen

Hulp voor Huisartsen

Het beroep van huisarts staat onder druk. Steeds minder huisartsen vestigen zich zelfstandig. Bestaande huisartsenpraktijken hebben moeite om vervanging en waarneming te regelen. In de ‘buitengebieden’ wordt dat inmiddels een nijpend probleem. Als je als huisarts hulp nodig hebt, dan bieden wij ondersteuning aan uw huisartsenpraktijk.

Huisarts hulp

Ondersteuning van uw huisartsenpraktijk, daar is onze dienstverlening op gericht. Wij zorgen ervoor dat u als huisarts ondersteuning krijgt en dat u en uw team het werk goed en soepel aankunnen. Dat uw patiënten goed en snel worden geholpen. Wij bieden u als huisarts hulp. Kijk welke vormen van huisarts ondersteuning wij bieden via Praktijk Support en Praktijk Analyse & Advies

– Arnold van Oudvorst, huisarts Wijk aan Zee

Het vertrek van medewerkers in onze praktijk is mede door de hulp van ANW Nederland zonder problemen verlopen. Wij werden ondersteund via telefonische triage, maar ook op locatie door hun team. Uitermate goed en professioneel, ook tijdens vakanties en bij ziekte. Persoonlijk, waarbij aan onze wensen en praktijkorganisatie zo goed mogelijk werd voldaan. Een prima ondersteunende organisatie.

– Nienke van Bergen, huisarts in Zandvoort

Goede triage en het geeft mij altijd een veilig en goed gevoel om door te schakelen. Het is een zeer prettig team van assistenten. Hardwerkend en zeer betrouwbaar.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.