Triagist voor uw huisartsenpost

Iedereen die de huisartsenpost belt, wil het liefst zo snel mogelijk te woord worden gestaan. Je belt tenslotte niet voor niets. Er is wat aan de hand. Vaak doet ook de doktersassistente triage, maar dan vooral overdag. 

 

Triagist

Hoe fijn is het dan als ook in de avond-, nacht- en weekenden de telefoon opgenomen wordt door een goed opgeleide triagist, die prima in staat is vast te stellen of de patiënt direct gezien moet worden, of het even kan wachten of dat een zelfzorgadvies volstaat.

Hulp voor Huisartsen levert triagediensten voor huisartsenposten die vooral in de avond-, nacht- en weekenden zitten te springen om een goed opgeleide triagist.

Voordelen:

  • Werkdruk op de huisartsenpost gaat omlaag.
  • Patiënten worden snel en adequaat te woord gestaan door triagist.
  • Patiëntveiligheid neemt toe.
  • Kwaliteit van de dienstverlening neemt toe.

Mogelijkheden voor uw huisartsenpost

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een triagist op uw huisartsenpost, neem dan contact op met Baukje Hogeboom via info@hulpvoorhuisartsen.nl of bel met 085 7731 880.

Hulp voor Huisartsen is een initiatief van ANW Nederland.

ANW Nederland is gespecialiseerd in het aanbieden van de best mogelijke zorg voor zorginstellingen, huisartsenpraktijken, huisartsenposten zowel overdag, ’s avonds als in het weekend.

Voor een concreet voorstel voor uw huisartsenpost kunt u  ook via onderstaande button contact opnemen.

 

Interesse in een verkennend gesprek?

– Arnold van Oudvorst, huisarts Wijk aan Zee

Het vertrek van medewerkers in onze praktijk is mede door de hulp van ANW Nederland zonder problemen verlopen. Wij werden ondersteund via telefonische triage, maar ook op locatie door hun team. Uitermate goed en professioneel, ook tijdens vakanties en bij ziekte. Persoonlijk, waarbij aan onze wensen en praktijkorganisatie zo goed mogelijk werd voldaan. Een prima ondersteunende organisatie.

– Nienke van Bergen, huisarts in Zandvoort

Goede triage en het geeft mij altijd een veilig en goed gevoel om door te schakelen. Het is een zeer prettig team van assistenten. Hardwerkend en zeer betrouwbaar.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.