ANW-bereikbaarheidsdiensten

Met ons unieke concept voor bereikbaarheidsdiensten houdt u als klant de volledige regie op welke diensten u met eigen professionals invult en welke diensten u aan ons uitbesteedt. Ook het overnemen van alle diensten behoort tot de mogelijkheden.

In overleg met u zetten wij voor (een deel van) deze ANW-diensten onze eigen artsen in. Ons volledig beveiligde portaal ondersteunt de optimale bereikbaarheid tijdens de dienst met achtervang van een zorgcentrale. 

Daarnaast biedt ons Portaal uitgebreide organisatie en locatie-informatie / werkinstructies en ruimte voor onderlinge overdracht.

Zo is duidelijk wat wij met elkaar afspreken. De belasting voor de eigen artsen blijft aanvaardbaar en zowel de kwaliteit als de kosten blijven helder en overzichtelijk.

De artsen kunnen beschikken over een digitale spreekkamer om tijdens telefonische consulten beeldfunctionaliteit te gebruiken, met de verzorging en/of met de patiënt.

Meer weten over ANW-bereikbaarheidsdiensten?

– Amnon Weinberg, Specialist Ouderengeneeskunde

Ook als ZZP’er voelt ANW Nederland als een bevlogen organisatie die gericht is op professionaliteit, kwaliteit en samenwerking. Als professional word ik goed gefaciliteerd en betrokken, dat maakt het tot een inspirerende en innoverende organisatie!

– Renate Smink, specialist ouderengeneeskunde/medisch manager Ananz

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met ANW Nederland. Sinds een aantal jaar ondersteunt ANW Nederland onze bereikbaarheidsdiensten, waarbij de Servicedesk laagdrempelig benaderbaar is en er een flexibele en ondersteunende opstelling van de ANW-artsen in de pool is!

– Heddy Arjumand, specialist Ouderengeneeskunde, Zorggroep Almere

We werken inmiddels al vier jaar naar volle tevredenheid samen met ANW Nederland voor onze bereikbaarheidsdiensten en ook voor dagwaarnemingen.

– Wilko van den Bergs, Zorggroep Groningen

De samenwerking met ANW Nederland verloopt soepel, zij vullen veel diensten in en hebben artsen in dienst die kennis hebben van zaken en goed overleggen.

– Eddy Wiria, AIOS Ouderengeneeskunde

Via ANW Nederland kan ik mijn ervaring in de (spoed)ouderenzorg uitbreiden en diverse verpleeghuizen bezichtigen.

– Khalid Anejjar, bedrijfsarts i.o.

Het werken via ANW Nederland is voor mij een prachtige aanvulling op mijn persoonlijke carrière. Ik kan mijn eigen tijden en momenten indelen om te werken. Daarnaast is iedere dag anders. Door de veelzijdigheid van de populatie krijg je met verschillende soorten uitdagingen te maken.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.