Vanaf 15 december vervalt de SMS-functie om in te loggen op het portaal van ANW Nederland. Vanaf die datum kan je alleen nog inloggen via een authenticator app.

Dus… heb jij zo’n app al gedownload op je telefoon? Top!

Nog niet? Dan snel doen en pak de mail van 15 november er nog even bij, waarin we precies uitleggen hoe je vervolgens in het ANW Nederland portaal komt.

Succes en dank voor je medewerking!

Inge de Haan
Manager ANW Nederland

Samen bijdragen aan bereikbaarheid, continuïteit en innovatie van de medische zorg.

Waarom het leuk is om bij ANW Nederland te werken

Bij ANW Nederland kan jij werken wanneer jij wilt. Daarover heb jij bij ons steeds zelf de volledige regie. Als arts kan je bij ons werken in dagwaarneming, ’s avonds, ’s nachts of in het weekend. We hebben altijd werk voor je doordat wij landelijk werken. Zo is er altijd een zorginstelling bij jou in de buurt waar je voor ons kunt werken.

Als doktersassistent of triagist bepaal jij ook zelf je uren. Je werkt bij ons als doktersassistent op afstand. Dat wil zeggen dat je werkt bij ons op kantoor in Heemstede en maximaal zes uur per dag de telefoon opneemt, triage verricht voor de bij ons aangesloten huisartsenpraktijken. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de patiënten.

Triagisten werken bij ons in de avond, nacht of in het weekend voor huisartsenposten. Wil je ook overdag werken, dan kan dat als doktersassistent op afstand.

Hier staan wij voor als werkgever

Jij bent voor ons belangrijk. Als we jou niet hebben, kunnen wij onze klanten, de zorgorganisaties en huisartsenpraktijken, niet helpen. Dat betekent dat wij er alles aan doen om jou zo goed mogelijk te ondersteunen op die momenten dat je voor ons aan het werk bent, of dat nu als arts, SO of bij ons op kantoor is, in loondienst of als zzp’er.

Voor een belangrijk deel bepaal jij als arts, Specialist Ouderengeneeskunde (SO), doktersassistent of triagist zelf je werktijden en hoeveel uur je voor ons wilt werken. We zorgen ervoor dat jij beschikt over de faciliteiten die jou het werken makkelijker maken. Ons ANW Portaal (een speciaal voor ANW Nederland ontwikkelde softwareapplicatie) is daar een voorbeeld van als jij als arts aan ons verbonden bent.

Onze waarden en normen

Afspraak is afspraak. Klinkt misschien als een cliché, maar wij vinden dat wel heel belangrijk. Dat geldt voor ons, maar ook voor jou als je bij ons werkt. Onze klanten in de ouderenzorg en ook de huisartsenpraktijken vertrouwen en bouwen op ons en dat vertrouwen willen wij niet beschamen.

Onze missie

Samen met jou zorgen wij ervoor dat patiënten en cliënten in de ouderenzorg en de huisartsenpraktijken de aandacht krijgen die ze verdienen. Wij willen namelijk de best mogelijke zorg bieden voor cliënten, zowel overdag, ’s avonds, ’s nachts als in het weekend.

– Youssra Salhi, basisarts

Bereikbaarheidsdiensten draaien is de beste leerschool die je kan hebben. Het verveelt nooit en geen dienst is hetzelfde.

Wil jij voor ons werken?

Hebben wij je enthousiast gemaakt om voor ons te komen werken?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de button hiernaast.