Digitale spreekkamer

Door de ervaringen van de eerste maanden van 2020 ontdekten steeds meer zorginstellingen de meerwaarde, het gemak en de kostenefficiënte kanten van het gebruik van de digitale spreekkamer.

Door onze samenwerking met Zaurus hebben wij de mogelijkheid om u als zorginstellingen laagdrempelig en zonder kosten kennis te laten maken met deze applicatie van Zaurus; volledig veilig en met groot gebruiksgemak.

Afhankelijk van hoe u de digitale spreekkamer wilt aanbieden, kan een zorgvrager op eigen initiatief of op uitnodiging de spreekkamer ‘betreden’ voor een online consult. Het is ook mogelijk om direct vanuit het zorginformatiesysteem een digitale spreekkamer aan te maken en de zorgvrager hiervoor uit te nodigen.

Wilt u alleen van de optie beeldbellen gebruik maken, dan volstaat een 06-nummer. De digitale spreekkamer van Zaurus voldoet aan alle veiligheids- en privacyrichtlijnen.

Digitale spreekkamer uitproberen?

– Amnon Weinberg, Specialist Ouderengeneeskunde

Ook als ZZP’er voelt ANW Nederland als een bevlogen organisatie die gericht is op professionaliteit, kwaliteit en samenwerking. Als professional word ik goed gefaciliteerd en betrokken, dat maakt het tot een inspirerende en innoverende organisatie!

– Renate Smink, specialist ouderengeneeskunde/medisch manager Ananz

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met ANW Nederland. Sinds een aantal jaar ondersteunt ANW Nederland onze bereikbaarheidsdiensten, waarbij de Servicedesk laagdrempelig benaderbaar is en er een flexibele en ondersteunende opstelling van de ANW-artsen in de pool is!

– Heddy Arjumand, specialist Ouderengeneeskunde, Zorggroep Almere

We werken inmiddels al vier jaar naar volle tevredenheid samen met ANW Nederland voor onze bereikbaarheidsdiensten en ook voor dagwaarnemingen.

– Wilko van den Bergs, Zorggroep Groningen

De samenwerking met ANW Nederland verloopt soepel, zij vullen veel diensten in en hebben artsen in dienst die kennis hebben van zaken en goed overleggen.

– Eddy Wiria, AIOS Ouderengeneeskunde

Via ANW Nederland kan ik mijn ervaring in de (spoed)ouderenzorg uitbreiden en diverse verpleeghuizen bezichtigen.

– Khalid Anejjar, bedrijfsarts i.o.

Het werken via ANW Nederland is voor mij een prachtige aanvulling op mijn persoonlijke carrière. Ik kan mijn eigen tijden en momenten indelen om te werken. Daarnaast is iedere dag anders. Door de veelzijdigheid van de populatie krijg je met verschillende soorten uitdagingen te maken.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.