Praktijk Innovatie & Advies

Speciaal voor vragen over de bedrijfsvoering van uw gezondheidscentrum of praktijk, het rendement of vragen verbonden aan praktijkopvolging leveren wij Praktijk Innovatie & Advies.

Met een eigen team van specialisten zijn wij steeds in staat om voor u een gekwalificeerde gesprekspartner te bieden. Financiële expertise, data-analyse op basis van Business Intelligence, patiënten-tevredenheidsonderzoek en expertise over Praktijkopvolging 2.0 hebben wij beschikbaar om u nader te kunnen adviseren.

Wij bieden u de mogelijkheid om een eerste verkennend gesprek te voeren met één van onze praktijkadviseurs.

Op basis van dit eerste gesprek kunnen wij u, als daar aanleiding toe is, een voorstel doen voor verdere ondersteuning, toegespitst op uw vraagstuk. Die ondersteuning kan variëren van hulp bij het doorvoeren van één concrete verbetermaatregel in de organisatie van uw praktijk tot de volledige begeleiding bij praktijkoverdracht.

Interesse in een verkennend gesprek?

– Arnold van Oudvorst, huisarts Wijk aan Zee

Het vertrek van medewerkers in onze praktijk is mede door de hulp van ANW Nederland zonder problemen verlopen. Wij werden ondersteund via telefonische triage, maar ook op locatie door hun team. Uitermate goed en professioneel, ook tijdens vakanties en bij ziekte. Persoonlijk, waarbij aan onze wensen en praktijkorganisatie zo goed mogelijk werd voldaan. Een prima ondersteunende organisatie.

– Nienke van Bergen, huisarts in Zandvoort

Goede triage en het geeft mij altijd een veilig en goed gevoel om door te schakelen. Het is een zeer prettig team van assistenten. Hardwerkend en zeer betrouwbaar.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.