Huisarts op Afstand

Is de druk binnen uw huisartsenpraktijk (te) hoog en zijn consulten door overvraag vrijwel niet meer te plannen? Wij bieden uitkomst met onze dienstverlening Huisarts op Afstand. Onze huisartsen, die ruime ervaring hebben in de dagpraktijken en  huisartsenposten, maken een significant verschil binnen uw praktijk. Door bij de Huisarts op Afstand consulten te plannen die door middel van beeldbellen af te handelen zijn, wordt de werkdruk bij de eigen huisarts verlaagd. Middels een vooraf overeen te komen protocol is duidelijk welke klachten / ziektebeelden de Huisarts op Afstand kan behandelen en welke patiënten gezien moeten worden op de praktijk.

Ons uitgangspunt is steeds per praktijk een vaste Huisarts op Afstand om de persoonlijke touch en continuïteit zoveel mogelijk te waarborgen.

Wij zijn specialist in het organiseren van hybride zorg en ook deze vorm van dienstverlening kunnen wij geheel voor u faciliteren.

De dienstverlening Huisarts op Afstand leent zich perfect om te combineren met onze dienstverlening Doktersassistent op Afstand.

Onze huisartsen zijn beschikbaar om uw spreekuur te ondersteunen.

 

Huisarts op afstand nodig?