Vanaf 15 december vervalt de SMS-functie om in te loggen op het portaal van ANW Nederland. Vanaf die datum kan je alleen nog inloggen via een authenticator app.

Dus… heb jij zo’n app al gedownload op je telefoon? Top!

Nog niet? Dan snel doen en pak de mail van 15 november er nog even bij, waarin we precies uitleggen hoe je vervolgens in het ANW Nederland portaal komt.

Succes en dank voor je medewerking!

Inge de Haan
Manager ANW Nederland

Specialist Ouderengeneeskunde

Specialist Ouderengeneeskunde

Als Specialist Ouderengeneeskunde (SO) vervul je zelfstandig bereikbaarheidsdiensten (avond-, nacht- en weekenddiensten) voor diverse zorgcentra gericht op ouderenzorg.  Als SO vervul je deze ANW-diensten in een superviserende rol. Je functioneert als achterwacht en ondersteunt een of meerdere voorwachten in de ANW-dienst. Dit zijn (basis)artsen (ANIOS/AIOS/HAIO/PhD’ers). Wij werken landelijk.

In bepaalde gevallen hebben de voorwachten over een aantal vastgestelde punten verplicht overleg met jou als achterwacht, maar de voorwacht kan ook bellen voor advies, tips & trucs of ondersteuning. In uitzonderlijke gevallen (uitval/drukte/lastige casuïstiek) kan er een beroep op je gedaan worden om een visite te rijden.

 

Wat verwachten we van jou?
 • ^Je bent zowel beschikbaar voor voor- en achterwachtdiensten
 • ^Je hebt een afgeronde opleiding tot specialist ouderengeneeskunde
 • ^Je hebt een geldige BIG-registratie
 • ^Je hebt een passie voor ouderenzorg
 • ^Je bent flexibel, innovatief, collegiaal en hebt een klantvriendelijke en dienstverlenende houding
 • ^Je hebt een goed inlevingsvermogen
 • ^Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel in woord als geschrift (communicatie skills)
 • ^Je beschikt over eigen vervoer (auto)
 • ^Je hebt een Verklaring Omtrent Gedrag die niet ouder is dan 3 maanden
Wat bieden wij jou?
 • ^Flexibel rooster, je wordt ingepland op dagen waarop jij aangeeft diensten te kunnen doen
 • ^Ondersteuning van ANW-team bij het inwerken
 • ^Laagdrempelig onderling contact met je collega's

Sollicitatieprocedure

Wij hebben onze sollicitatieprocedure in een overzichtelijke infographic voor je op een rijtje gezet. Klik op de afbeelding of op de link om een PDF te openen.

ANW-leaflet-A4-infographic

In loondienst of als zzp'er?

Wanneer je bij ANW Nederland aan de slag gaat, kun je ervoor kiezen om dit op basis van een ZZP overeenkomst of in loondienstverband te doen. Als ZZP’er ligt jouw vergoeding hoger dan wanneer je voor een loondienstverband kiest, omdat er bij een loondienst verband sprake is van werkgeverslasten en van een afdracht van de loonbelasting en premie volksverzekeringen.

ANW Nederland kan uitleg geven hoe je ZZP’er wordt en wat daarbij komt kijken. Kies je voor een loondienstverband dan werk je op basis van een 0-uren contract en ben je in dienst van ANW Nederland. Dit betekent dat je verplichtingen naar ons toe hebt en wij naar jou die je niet hebt als je als ZZP’er werkzaam bent.

Tijdens jouw gesprek met 1 van onze recruiters bekijken we samen welke optie het beste bij jouw situatie past.

Wat mag jij van ons verwachten

Wij willen graag dat jij zo goed mogelijk je werk kan doen. Daar ben jij mee gebaat, maar ook onze klanten, hun cliënten en wij natuurlijk ook. Dat betekent dat wij graag met jou in gesprek gaan, wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen functioneren. Maatwerk dus. Wij hebben geen menukaart waar je uit kan kiezen, wij gaan gewoon graag het gesprek met je aan over jouw wensen.

Omdat jij hard voor ons werkt, zetten wij daar graag wat plezier tegenover. Wij bieden onze medewerkers een loyalty-programma aan. Als je voor ons komt werken, leggen we je graag uit hoe het werkt.

En als jij een andere arts enthousiast maakt om voor ons te komen werken, dan ontvang jij van ons een waardebon ter waarde van € 250 zodra onze nieuwe collega zijn/haar eerste dienst heeft gedraaid.

– Youssra Salhi, basisarts

Bereikbaarheidsdiensten draaien is de beste leerschool die je kan hebben. Het verveelt nooit en geen dienst is hetzelfde.

Wil jij voor ons werken?

Hebben wij je enthousiast gemaakt om voor ons te komen werken?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de button hiernaast.