Wij zoeken artsen in de omgeving Amsterdam

Amsterdam Part-time

Ben jij arts en woon je in de omgeving van Amsterdam? Ben jij op zoek naar flexibel werk én wil je een bijdrage leveren aan de ouderenzorg? Dan zoeken wij jou!

De zorg voor ouderen wordt steeds belangrijker. Bijna dagelijks zien we hoe hoog de nood is in de zorgorganisaties. Jij kan daar een belangrijke rol in spelen.

Voor zorginstellingen in de provincie Amsterdam zoeken wij artsen die beschikbaar zijn voor avond-, nacht- en weekenddiensten. In principe werk je vanuit huis en verricht je telefonische consulten. Een rijbewijs is nodig omdat je in staat moet zijn naar de zorglocatie te komen. Ben je niet in het bezit van een auto? Geen probleem, dan kan je een deelauto nemen.

Jij moet jouw werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Dat betekent ook dat wij 24/7 beschikbaar zijn voor jou om op terug te vallen. Je doet het niet alleen, we doen het samen.

Tijdens je dienst is er altijd een specialist ouderengeneeskunde als achterwacht beschikbaar. Ben je zelf SO dan is er uiteraard geen achterwacht nodig.

Over ANW Nederland

Wij zijn een betrokken werkgever voor alle artsen die zich (eventueel naast hun huidige baan) verder willen ontwikkelen op het mooie gebied van ouderengeneeskunde. Bij ons kun je ‘werken wanneer je wilt’, in loondienst of als zzp’er. Door deze bereikbaarheidsdiensten creëer je niet alleen extra inkomsten, maar je ontwikkelt je ook verder als arts en je vergroot je kennis op het gebied van ouderengeneeskunde. Het is een leuke baan die goed te combineren is met andere werkzaamheden, bijvoorbeeld als voorbereiding op de huisartsenopleiding of die tot specialist ouderengeneeskunde, of als je aan het promoveren bent of werkzaam bent als basisarts of specialist in de ouderengeneeskunde of een ander vakgebied.

Je profiel

  • ^Je beschikt over een afgeronde geneeskunde opleiding en je bent als arts BIG-geregistreerd
  • ^Je hebt minimaal één jaar klinische werkervaring
  • ^Je bent in het bezit van een rijbewijs
  • ^Je staat stevig in je schoenen en je bent communicatief sterk
  • ^Je hebt affiniteit met de doelgroep
  • ^Je bent flexibel en bereid om avond-, nacht- en weekenddiensten te draaien
  • ^Ben jij ANIOS, tropenarts, huisarts, AIOS of Huisarts in opleiding? Dan zoeken we jou!

Wat hebben we te bieden?

Startdatum en het aantal diensten bepalen we samen. Je ontvangt van ons een passende bereikbaarheidsvergoeding en een vast tarief voor verrichtte werkzaamheden.

Wij bieden je een dienstverband voor minimaal één jaar met mogelijkheid tot verlenging naar onbepaalde tijd. Het is ook mogelijk om als zzp’er voor ons te werken.

Ben jij geïnteresseerd, voldoe jij aan het profiel en wil je weten wat onze passende vergoeding precies inhoudt, solliciteer dan via recruitment@anwnederland.nl. Wij nemen contact met je op!

Naast het sollicitatiegesprek maken een vakinhoudelijke toets, een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het navragen van referenties deel uit van de selectieprocedure.

Heb je nog vragen, neem gerust contact met ons op via 085-7731 880 of via recruitment@anwnederland.nl. We lichten een en ander graag persoonlijk toe.

Direct solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Vragen?

– Youssra Salhi, basisarts

Bereikbaarheidsdiensten draaien is de beste leerschool die je kan hebben. Het verveelt nooit en geen dienst is hetzelfde.

– Amnon Weinberg, Specialist Ouderengeneeskunde

Ook als ZZP’er voelt ANW Nederland als een bevlogen organisatie die gericht is op professionaliteit, kwaliteit en samenwerking. Als professional word ik goed gefaciliteerd en betrokken, dat maakt het tot een inspirerende en innoverende organisatie!

– Arnold van Oudvorst, huisarts Wijk aan Zee

Het vertrek van medewerkers in onze praktijk is mede door de hulp van ANW Nederland zonder problemen verlopen. Wij werden ondersteund via telefonische triage, maar ook op locatie door hun team. Uitermate goed en professioneel, ook tijdens vakanties en bij ziekte. Persoonlijk, waarbij aan onze wensen en praktijkorganisatie zo goed mogelijk werd voldaan. Een prima ondersteunende organisatie.

– Nicolaas Roozendaal

De begeleiding die je als startend arts zo broodnodig hebt, krijg je in het ziekenhuis nauwelijks en via dit traineeship absoluut wel. ANW Nederland geeft daar goed invulling aan.

– Renate Smink, specialist ouderengeneeskunde/medisch manager Ananz

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met ANW Nederland. Sinds een aantal jaar ondersteunt ANW Nederland onze bereikbaarheidsdiensten, waarbij de Servicedesk laagdrempelig benaderbaar is en er een flexibele en ondersteunende opstelling van de ANW-artsen in de pool is!

– Heddy Arjumand, specialist Ouderengeneeskunde, Zorggroep Almere

We werken inmiddels al vier jaar naar volle tevredenheid samen met ANW Nederland voor onze bereikbaarheidsdiensten en ook voor dagwaarnemingen.

– Nienke van Bergen, huisarts in Zandvoort

Goede triage en het geeft mij altijd een veilig en goed gevoel om door te schakelen. Het is een zeer prettig team van assistenten. Hardwerkend en zeer betrouwbaar.

– Heddy Arjumand, specialist Ouderengeneeskunde, Zorggroep Almere

Groot voordeel van de trainees die via ANW Nederland bij ons werken, is dat zij met nieuwe en frisse ideeën bij ons binnenkomen. Bovendien zorgt het voor continuïteit in onze zorgverlening.

– Irma Dekker

Door het traineeship heb ik in een veilige leer- en werkomgeving ervaring kunnen opdoen en groei kunnen doormaken. Daardoor heb ik weer nieuwe stappen richting de toekomst kunnen maken.

– Wilko van den Bergs, Zorggroep Groningen

De samenwerking met ANW Nederland verloopt soepel, zij vullen veel diensten in en hebben artsen in dienst die kennis hebben van zaken en goed overleggen.

– Eddy Wiria, AIOS Ouderengeneeskunde

Via ANW Nederland kan ik mijn ervaring in de (spoed)ouderenzorg uitbreiden en diverse verpleeghuizen bezichtigen.

– Khalid Anejjar, bedrijfsarts i.o.

Het werken via ANW Nederland is voor mij een prachtige aanvulling op mijn persoonlijke carrière. Ik kan mijn eigen tijden en momenten indelen om te werken. Daarnaast is iedere dag anders. Door de veelzijdigheid van de populatie krijg je met verschillende soorten uitdagingen te maken.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.