Bij ANW Nederland vind jij als student geneeskunde de ideale bijbaan naast je studie. Je kunt bij ons flexibel werken, je doet relevante medische ervaring op, je ontwikkelt je op persoonlijk vlak en niet onbelangrijk je verdient goed. Heb jij je bachelor geneeskunde op zak en ben je gemotiveerd en gedreven? Dan maken we graag kennis met jou. We bieden jou medisch relevant werk, voor losse dagen of periodes zoals tijdens de (zomer)vakantie, maar ook structureel vaste dag(en) of een dagdeel is mogelijk. Vertel ons wat voor jou mogelijk is en we stemmen samen met jou je ideale bijbaan af.

Wat ga je doen?
Op ons kantoor in Heemstede ben je als doktersassistent het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Je werkt volgens een geprotocolleerd triage model, gebaseerd op de NHG-richtlijnen. Je verricht telefonische triage, je bepaalt de urgentie, geeft zelfzorg- of overbruggingsadviezen en plant afspraken. Je verwerkt de informatie in het HuisartsenInformatieSysteem (HIS).

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van je bachelor diploma geneeskunde
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent flexibel, stressbestendig en besluitvaardig
 • Je bent minimaal 6 uur per week beschikbaar voor een minimale periode van 2 maanden. Meer uren en langere periode kan altijd

Wat krijg jij?

 • Een flexibele bijbaan werken op dagen en tijden die voor jou passen
 • Betaalde triage trainingsdagen zodat je een goede start kunt maken
 • Goede begeleiding van supervisor die als vraagbaak aanwezig is
 • Een goed salaris
 • Goede werksfeer in een mooi team
 • Reiskostenvergoeding op basis van gemaakte kosten OV 2e klas, indien je met de auto komt en meer dan 5 km moet rijden vergoeding van € 0,21 per km
 • Relevante werkervaring als medisch professional en een mooie aanvulling op je CV

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd in deze ideale bijbaan? Stuur dan je CV naar info@hulpvoorhuisartsen.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je eerst meer informatie bel dan naar 085-7731880 en vraag naar Baukje Hogeboom. Hulp voor Huisartsen is een initiatief van ANW Nederland en verzorgt de bereikbaarheid voor patiënten van huisarts praktijken in heel Nederland.

Direct solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

Baukje Hogeboom

Relatiemanager

– Youssra Salhi, basisarts

Bereikbaarheidsdiensten draaien is de beste leerschool die je kan hebben. Het verveelt nooit en geen dienst is hetzelfde.

– Amnon Weinberg, Specialist Ouderengeneeskunde

Ook als ZZP’er voelt ANW Nederland als een bevlogen organisatie die gericht is op professionaliteit, kwaliteit en samenwerking. Als professional word ik goed gefaciliteerd en betrokken, dat maakt het tot een inspirerende en innoverende organisatie!

– Arnold van Oudvorst, huisarts Wijk aan Zee

Het vertrek van medewerkers in onze praktijk is mede door de hulp van ANW Nederland zonder problemen verlopen. Wij werden ondersteund via telefonische triage, maar ook op locatie door hun team. Uitermate goed en professioneel, ook tijdens vakanties en bij ziekte. Persoonlijk, waarbij aan onze wensen en praktijkorganisatie zo goed mogelijk werd voldaan. Een prima ondersteunende organisatie.

– Nicolaas Roozendaal

De begeleiding die je als startend arts zo broodnodig hebt, krijg je in het ziekenhuis nauwelijks en via dit traineeship absoluut wel. ANW Nederland geeft daar goed invulling aan.

– Renate Smink, specialist ouderengeneeskunde/medisch manager Ananz

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met ANW Nederland. Sinds een aantal jaar ondersteunt ANW Nederland onze bereikbaarheidsdiensten, waarbij de Servicedesk laagdrempelig benaderbaar is en er een flexibele en ondersteunende opstelling van de ANW-artsen in de pool is!

– Heddy Arjumand, specialist Ouderengeneeskunde, Zorggroep Almere

We werken inmiddels al vier jaar naar volle tevredenheid samen met ANW Nederland voor onze bereikbaarheidsdiensten en ook voor dagwaarnemingen.

– Nienke van Bergen, huisarts in Zandvoort

Goede triage en het geeft mij altijd een veilig en goed gevoel om door te schakelen. Het is een zeer prettig team van assistenten. Hardwerkend en zeer betrouwbaar.

– Heddy Arjumand, specialist Ouderengeneeskunde, Zorggroep Almere

Groot voordeel van de trainees die via ANW Nederland bij ons werken, is dat zij met nieuwe en frisse ideeën bij ons binnenkomen. Bovendien zorgt het voor continuïteit in onze zorgverlening.

– Irma Dekker

Door het traineeship heb ik in een veilige leer- en werkomgeving ervaring kunnen opdoen en groei kunnen doormaken. Daardoor heb ik weer nieuwe stappen richting de toekomst kunnen maken.

– Wilko van den Bergs, Zorggroep Groningen

De samenwerking met ANW Nederland verloopt soepel, zij vullen veel diensten in en hebben artsen in dienst die kennis hebben van zaken en goed overleggen.

– Eddy Wiria, AIOS Ouderengeneeskunde

Via ANW Nederland kan ik mijn ervaring in de (spoed)ouderenzorg uitbreiden en diverse verpleeghuizen bezichtigen.

– Khalid Anejjar, bedrijfsarts i.o.

Het werken via ANW Nederland is voor mij een prachtige aanvulling op mijn persoonlijke carrière. Ik kan mijn eigen tijden en momenten indelen om te werken. Daarnaast is iedere dag anders. Door de veelzijdigheid van de populatie krijg je met verschillende soorten uitdagingen te maken.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.