Wij zoeken artsen in de regio Den Bosch en Eindhoven

Den Bosch Eindhoven Part-time

Ben jij arts en woon je in de omgeving van Den Bosch en/of Eindhoven? Ben jij op zoek naar flexibel werk, wil je een bijdrage leveren aan de ouderenzorg én ben je benieuwd wat wij onder een ‘faire vergoeding’ verstaan? Dan zoeken wij jou!

De zorg voor ouderen wordt steeds belangrijker. Bijna dagelijks zien we hoe hoog de nood is in de zorgorganisaties. Jij kan daar een belangrijke rol in spelen.

Voor zorginstellingen in de omgeving van Den Bosch en Eindhoven zoeken wij artsen die beschikbaar zijn voor avond-, nacht- en weekenddiensten. In principe werk je vanuit huis en verricht je telefonische consulten. Een rijbewijs is nodig omdat je in staat moet zijn naar de zorglocatie te komen.

Jij moet jouw werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Dat betekent ook dat wij 24/7 beschikbaar zijn voor jou om op terug te vallen. Je doet het niet alleen, we doen het samen.

Tijdens je dienst is er altijd een specialist ouderengeneeskunde als achterwacht beschikbaar. Ben je zelf SO dan is er uiteraard geen achterwacht nodig.

Over ANW Nederland

Wij zijn een betrokken werkgever voor alle artsen die zich (eventueel naast hun huidige baan) verder willen ontwikkelen op het mooie gebied van ouderengeneeskunde. Bij ons kun je ‘werken wanneer je wilt’, in loondienst of als zzp’er. Door deze bereikbaarheidsdiensten creëer je niet alleen extra inkomsten, maar je ontwikkelt je ook verder als arts en je vergroot je kennis op het gebied van ouderengeneeskunde. Het is een leuke baan die goed te combineren is met andere werkzaamheden, bijvoorbeeld als voorbereiding op de huisartsenopleiding of die tot specialist ouderengeneeskunde, of als je aan het promoveren bent of werkzaam bent als basisarts of specialist in de ouderengeneeskunde of een ander vakgebied.

Je profiel

  • ^Je beschikt over een afgeronde geneeskunde opleiding en je bent als arts BIG-geregistreerd
  • ^Je hebt minimaal één jaar klinische werkervaring
  • ^Je bent in het bezit van een rijbewijs
  • ^Je staat stevig in je schoenen en je bent communicatief sterk
  • ^Je hebt affiniteit met de doelgroep
  • ^Je bent flexibel en bereid om avond-, nacht- en weekenddiensten te draaien
  • ^Ben jij ANIOS, tropenarts, huisarts, AIOS of Huisarts in opleiding? Dan zoeken we jou!

Wat hebben we te bieden?

Startdatum en het aantal diensten bepalen we samen. Je ontvangt van ons een passende bereikbaarheidsvergoeding en een vast tarief voor verrichtte werkzaamheden.

Wij bieden je een dienstverband voor minimaal één jaar met mogelijkheid tot verlenging naar onbepaalde tijd. Het is ook mogelijk om als zzp’er voor ons te werken.

Ben jij geïnteresseerd, voldoe jij aan het profiel en wil je weten wat onze passende vergoeding precies inhoudt, solliciteer dan via portaal.anwnederland.nl/inschrijven. Wij nemen contact met je op!

Naast het sollicitatiegesprek maken een vakinhoudelijke toets, een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het navragen van referenties deel uit van de selectieprocedure.

Heb je nog vragen, neem gerust contact met ons op via 085-7731 880 of via recruitment@anwnederland.nl. We lichten een en ander graag persoonlijk toe.

Direct solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Vragen?