Traineeship basisartsen

Het einde van jouw geneeskundestudie is in zicht of je bent net klaar. Weet jij al wat de vervolgstappen na jouw studie zijn? Wil jij je eerst nog oriënteren en ervaring opdoen binnen een aantal specialisaties voordat je een doorslaggevende keuze maakt? ANW Nederland heeft een uniek traject opgezet waarin je op verschillende plekken naar keuze ervaring kunt opdoen. Met het traineeship voor basisartsen geven wij je die ruimte die je nodig hebt.

Kies uit vier van onderstaande  vakgebieden

Tijdens het traineeship krijg je de kans om kennis te maken met vier van de onderstaande vakgebieden

Huisartsenzorg

Jeugdgezondheidszorg

Revalidatiegeneeskunde

Bedrijfsgeneeskunde

Tropengeneeskunde

Ouderengeneeskunde

Psychiatrie

Geneeskunde verstandelijk gehandicapten

Verzekeringsgeneeskunde

Informatie traineeship

Duur en inhoud van traineeship voor basisartsen

Het traineeship voor basisartsen omvat een periode van zes maanden tot maximaal twee jaar. Tijdens het traject kies je uit maximaal vier vakgebieden, waarbij je ieder half jaar wisselt van vakgebied. Op die manier kun je van ieder vakgebied iets meekrijgen. Voor iedere nieuwe werkplek ontvang je daarop toegespitste leerateliers. Deze leerateliers worden verzorgd door gerenommeerde docenten die zorgen voor verdiepende kennis binnen de verschillende vakgebieden. Zij hebben hun sporen verdiend in hun vakgebied en vinden het belangrijk en leuk jou mee te nemen in hun kennis en kunde. Centraal staat dat jij jezelf verder kan ontwikkelen in je vaardigheden en expertise als arts én als mens.

De samenwerkingspartners zijn met de grootste zorg uitgekozen. Deze partners committeren zich aan een ‘on the job’ begeleiding. Je wordt begeleid door een ervaren arts op wie je altijd terug kunt vallen en uiteraard krijg je de beschikking over die faciliteiten die nodig zijn om je werk goed te kunnen doen. Je kunt ook altijd terugvallen op de deskundigheid van vakgenoten binnen het traineeship.

Geïntresseerd in een traineeship? Brochure aanvragen

Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden

Naast de ervaring die je opdoet tijdens het traineeship, snappen wij dat salaris ook een relevant aspect is. Je bent (bijna) klaar met jouw geneeskundestudie en je wilt het liefst zo snel mogelijk salaris ontvangen. Tijdens ons traineeship ontvang je een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid voor een leaseauto. Hiermee krijg je de ruimte om zelf de regie te voeren over je eigen toekomst. 

Geïntresseerd in een traineeship? Brochure aanvragen

Wat verwachten wij van jou en wat kun je van ons verwachten?

Kortom, hét ideale traject wanneer jouw toekomst buiten het ziekenhuis ligt. Tegelijkertijd ook een perfecte voorbereiding op de huisartsenopleiding, wanneer je besluit die richting op te gaan. We hebben een overzicht gemaakt wat wij tijdens het traineeship van jou verwachten en wat je van ons kunt verwachten: 

  • Je bent masterstudent Geneeskunde of je bent al klaar met jouw studie.
  • Je bent minimaal zes maanden beschikbaar
  • Wij bieden jou een perfecte voorbereiding op de huisartsenopleiding en/of oriëntatie binnen andere vakgebieden.
  • Wij bieden je frequente (betaalde) scholing en intervisie door gerenommeerde docenten en collega artsen.
  • Wij bieden de mogelijkheid jouw netwerk te verbreden binnen verschillende vakgebieden.
  • Je ontvangt een prima startsalaris en je hebt de mogelijkheid voor een leaseauto.
  • Een leuk team en veel contacten met de andere startende artsen.

Geïntresseerd in een traineeship? Brochure aanvragen

Geïnteresseerd in een traineeship? 

Nieuws & verdieping