Uitdagende baan in de ouderenzorg voor een (startende) basisarts

Zaanstad Part-time

Ben jij de arts die ervaring wil opdoen binnen de ouderengeneeskunde? Wil jij werken met ouderen die complexe en langdurige zorg nodig hebben? Ben jij minimaal beschikbaar voor zes maanden en overweeg je om de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde te volgen of een andere specialisatie?

Dan hebben wij een geweldige baan voor je in de regio Zaanstad.

Voor een van onze klanten in die regio zoeken we een (startende) basisarts voor vier dagen per week. In deze baan staat persoonlijke ontwikkeling als arts voorop. Je bent bereid een leertraject te volgen. Dat houdt onder meer in dat je twee dagen per maand verdiepende kennis krijgt aangereikt van specialisten op hun vakgebied.

De zorggroep waar je voor gaat werken, begeleidt en ondersteund ouderen waarbij hun visie is dat ouderen zo lang mogelijk zelfstandig blijven functioneren. De zorggroep omvat meer dan tien locaties. Het betreft gecombineerde huizen met en zonder behandeling.

Ben jij die onderzoekende arts die continu wil bijleren en/of misschien nog niet precies weet waar je toekomst ligt, dan komen wij graag in contact met jou. Samen met andere basisartsen versterk jij het behandelteam als volwaardig teamlid. Je gaat op verschillende locaties aan het werk.

Wil jij meer weten over deze interessante functie, neem dan snel contact op met een van onze recruiters. Carolien Koelman en Emilie Luitjes vertellen je er graag meer over. Je kan ze bellen op 085- 7731880 of mailen via recruitment@anwnederland.nl.

PS Naast de andere goede arbeidsvoorwaarden, hebben we voor de duur van je contract ook een leaseauto beschikbaar.

Direct solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Vragen?

Emilie Luitjes

Relatiemanager arts

– Amnon Weinberg, Specialist Ouderengeneeskunde

Ook als ZZP’er voelt ANW Nederland als een bevlogen organisatie die gericht is op professionaliteit, kwaliteit en samenwerking. Als professional word ik goed gefaciliteerd en betrokken, dat maakt het tot een inspirerende en innoverende organisatie!

– Arnold van Oudvorst, huisarts Wijk aan Zee

Het vertrek van medewerkers in onze praktijk is mede door de hulp van ANW Nederland zonder problemen verlopen. Wij werden ondersteund via telefonische triage, maar ook op locatie door hun team. Uitermate goed en professioneel, ook tijdens vakanties en bij ziekte. Persoonlijk, waarbij aan onze wensen en praktijkorganisatie zo goed mogelijk werd voldaan. Een prima ondersteunende organisatie.

– Nicolaas Roozendaal

De begeleiding die je als startend arts zo broodnodig hebt, krijg je in het ziekenhuis nauwelijks en via dit traineeship absoluut wel. ANW Nederland geeft daar goed invulling aan.

– Renate Smink, specialist ouderengeneeskunde/medisch manager Ananz

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met ANW Nederland. Sinds een aantal jaar ondersteunt ANW Nederland onze bereikbaarheidsdiensten, waarbij de Servicedesk laagdrempelig benaderbaar is en er een flexibele en ondersteunende opstelling van de ANW-artsen in de pool is!

– Heddy Arjumand, specialist Ouderengeneeskunde, Zorggroep Almere

We werken inmiddels al vier jaar naar volle tevredenheid samen met ANW Nederland voor onze bereikbaarheidsdiensten en ook voor dagwaarnemingen.

– Nienke van Bergen, huisarts in Zandvoort

Goede triage en het geeft mij altijd een veilig en goed gevoel om door te schakelen. Het is een zeer prettig team van assistenten. Hardwerkend en zeer betrouwbaar.

– Heddy Arjumand, specialist Ouderengeneeskunde, Zorggroep Almere

Groot voordeel van de trainees die via ANW Nederland bij ons werken, is dat zij met nieuwe en frisse ideeën bij ons binnenkomen. Bovendien zorgt het voor continuïteit in onze zorgverlening.

– Irma Dekker

Door het traineeship heb ik in een veilige leer- en werkomgeving ervaring kunnen opdoen en groei kunnen doormaken. Daardoor heb ik weer nieuwe stappen richting de toekomst kunnen maken.

– Wilko van den Bergs, Zorggroep Groningen

De samenwerking met ANW Nederland verloopt soepel, zij vullen veel diensten in en hebben artsen in dienst die kennis hebben van zaken en goed overleggen.

– Eddy Wiria, AIOS Ouderengeneeskunde

Via ANW Nederland kan ik mijn ervaring in de (spoed)ouderenzorg uitbreiden en diverse verpleeghuizen bezichtigen.

– Khalid Anejjar, bedrijfsarts i.o.

Het werken via ANW Nederland is voor mij een prachtige aanvulling op mijn persoonlijke carrière. Ik kan mijn eigen tijden en momenten indelen om te werken. Daarnaast is iedere dag anders. Door de veelzijdigheid van de populatie krijg je met verschillende soorten uitdagingen te maken.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.