Recruiter 

In een tijd waar de zorg onder hoge werkdruk staat, is de inzet van artsen, die ANW diensten doen van groot belang. Als recruiter kun jij daar een belangrijke rol in spelen en daarom zoeken wij een nieuwe collega.

Bij ANW Nederland ben je verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces, dit maakt jouw takenpakket erg breed en gevarieerd; van het werven van nieuwe artsen (online en offline), het selectiegesprek tot aan de onboarding. Daarnaast ben je in samenwerking met je (marketing)collega’s verantwoordelijk voor de employer branding van ANW Nederland. En last but not least je bent altijd bezig met een stukje innovatie. Welke werving strategieën kunnen we nog meer inzetten? Jij gaat er mee aan de slag!

Wie ben jij?

 • je hebt ervaring in het recruitment vak, een netwerk in de zorgsector is een pré;
 • je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
 • je bent ondernemend, houdt van aanpakken en vindt het leuk om projecten van A tot Z op te pakken;
 • je bent sociaal vaardig en weet de verbinding te maken;
 • je bent enthousiast en positief;
 • je vindt het leuk om je creativiteit in te zetten en te vernieuwen;
 • je hebt doorzettingsvermogen en je bent gedreven;
 • je hebt ambitie om je verder te ontwikkelen in het recruitment vak;
 • en tot slot ben je voor 24-28 uur per week beschikbaar.

ANW in het kort

Je komt terecht in een gedreven en betrokken team, waarin we een bijdrage willen leveren aan de bereikbaarheid, continuïteit en innovatie van de medische zorg in Nederland. We houden van hard werken, maar wel altijd met gezelligheid en humor. Je krijgt veel ruimte voor eigen input!

We bieden een goed salaris, laptop en telefoon. Je kunt werken op dagen en tijden die jou uitkomen, vanuit huis of op ons kantoor in Heemstede.

Hebben we je enthousiast weten te maken? 

Leuk! Solliciteer via de button of stuur je CV en motivatie naar Inge de Haan (Manager Ouderenzorg) i.dehaan@anwnederland.nl.

Eerst meer informatie nodig? Je kan altijd bellen naar 085-7731880.

Reageren kan tot uiterlijk 13 januari.

  Direct solliciteren

  "*" geeft vereiste velden aan

  Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  – Amnon Weinberg, Specialist Ouderengeneeskunde

  Ook als ZZP’er voelt ANW Nederland als een bevlogen organisatie die gericht is op professionaliteit, kwaliteit en samenwerking. Als professional word ik goed gefaciliteerd en betrokken, dat maakt het tot een inspirerende en innoverende organisatie!

  – Arnold van Oudvorst, huisarts Wijk aan Zee

  Het vertrek van medewerkers in onze praktijk is mede door de hulp van ANW Nederland zonder problemen verlopen. Wij werden ondersteund via telefonische triage, maar ook op locatie door hun team. Uitermate goed en professioneel, ook tijdens vakanties en bij ziekte. Persoonlijk, waarbij aan onze wensen en praktijkorganisatie zo goed mogelijk werd voldaan. Een prima ondersteunende organisatie.

  – Nicolaas Roozendaal

  De begeleiding die je als startend arts zo broodnodig hebt, krijg je in het ziekenhuis nauwelijks en via dit traineeship absoluut wel. ANW Nederland geeft daar goed invulling aan.

  – Renate Smink, specialist ouderengeneeskunde/medisch manager Ananz

  Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met ANW Nederland. Sinds een aantal jaar ondersteunt ANW Nederland onze bereikbaarheidsdiensten, waarbij de Servicedesk laagdrempelig benaderbaar is en er een flexibele en ondersteunende opstelling van de ANW-artsen in de pool is!

  – Heddy Arjumand, specialist Ouderengeneeskunde, Zorggroep Almere

  We werken inmiddels al vier jaar naar volle tevredenheid samen met ANW Nederland voor onze bereikbaarheidsdiensten en ook voor dagwaarnemingen.

  – Nienke van Bergen, huisarts in Zandvoort

  Goede triage en het geeft mij altijd een veilig en goed gevoel om door te schakelen. Het is een zeer prettig team van assistenten. Hardwerkend en zeer betrouwbaar.

  – Heddy Arjumand, specialist Ouderengeneeskunde, Zorggroep Almere

  Groot voordeel van de trainees die via ANW Nederland bij ons werken, is dat zij met nieuwe en frisse ideeën bij ons binnenkomen. Bovendien zorgt het voor continuïteit in onze zorgverlening.

  – Irma Dekker

  Door het traineeship heb ik in een veilige leer- en werkomgeving ervaring kunnen opdoen en groei kunnen doormaken. Daardoor heb ik weer nieuwe stappen richting de toekomst kunnen maken.

  – Wilko van den Bergs, Zorggroep Groningen

  De samenwerking met ANW Nederland verloopt soepel, zij vullen veel diensten in en hebben artsen in dienst die kennis hebben van zaken en goed overleggen.

  – Eddy Wiria, AIOS Ouderengeneeskunde

  Via ANW Nederland kan ik mijn ervaring in de (spoed)ouderenzorg uitbreiden en diverse verpleeghuizen bezichtigen.

  – Khalid Anejjar, bedrijfsarts i.o.

  Het werken via ANW Nederland is voor mij een prachtige aanvulling op mijn persoonlijke carrière. Ik kan mijn eigen tijden en momenten indelen om te werken. Daarnaast is iedere dag anders. Door de veelzijdigheid van de populatie krijg je met verschillende soorten uitdagingen te maken.

  Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.