Recruiter met een dijk van een netwerk 

Weet jij de speld in de hooiberg te vinden? Ben jij in voor een uitdaging? Ben je niet snel van je stuk te brengen? Vind jij werken in een klein team met korte lijnen leuk? Heb je een dijk van een netwerk, waardoor die hooiberg iets makkelijker te doorzoeken is?

Dan ben jij de RECRUITER die we zoeken!

Dit bieden wij jou:

  • ^Werken in een maatschappelijk belangrijke omgeving, de ZORG
  • ^Uitstekende arbeidsvoorwaarden, die we graag op maat maken voor jou
  • ^Werken op dagen en tijden die jou uitkomen
  • ^Ruime thuiswerkmogelijkheden
  • ^Prima salaris, bovenop die al uitstekende arbeidsvoorwaarden 😀

Eén telefoontje kan je er wel aan wagen toch?

Bel mij. Ik ben Inge de Haan en je kan mij bereiken via 085-77 31 880. Mailen mag ook (i.dehaan@anwnederland.nl), maar een beller is sneller. Reageren kan tot uiterlijk 30 november, maar wacht niet te lang.

ANW Nederland wil samen met jou bijdragen aan bereikbaarheid, continuïteit en innovatie van de medische zorg.

Direct solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.

– Amnon Weinberg, Specialist Ouderengeneeskunde

Ook als ZZP’er voelt ANW Nederland als een bevlogen organisatie die gericht is op professionaliteit, kwaliteit en samenwerking. Als professional word ik goed gefaciliteerd en betrokken, dat maakt het tot een inspirerende en innoverende organisatie!

– Arnold van Oudvorst, huisarts Wijk aan Zee

Het vertrek van medewerkers in onze praktijk is mede door de hulp van ANW Nederland zonder problemen verlopen. Wij werden ondersteund via telefonische triage, maar ook op locatie door hun team. Uitermate goed en professioneel, ook tijdens vakanties en bij ziekte. Persoonlijk, waarbij aan onze wensen en praktijkorganisatie zo goed mogelijk werd voldaan. Een prima ondersteunende organisatie.

– Nicolaas Roozendaal

De begeleiding die je als startend arts zo broodnodig hebt, krijg je in het ziekenhuis nauwelijks en via dit traineeship absoluut wel. ANW Nederland geeft daar goed invulling aan.

– Renate Smink, specialist ouderengeneeskunde/medisch manager Ananz

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met ANW Nederland. Sinds een aantal jaar ondersteunt ANW Nederland onze bereikbaarheidsdiensten, waarbij de Servicedesk laagdrempelig benaderbaar is en er een flexibele en ondersteunende opstelling van de ANW-artsen in de pool is!

– Heddy Arjumand, specialist Ouderengeneeskunde, Zorggroep Almere

We werken inmiddels al vier jaar naar volle tevredenheid samen met ANW Nederland voor onze bereikbaarheidsdiensten en ook voor dagwaarnemingen.

– Nienke van Bergen, huisarts in Zandvoort

Goede triage en het geeft mij altijd een veilig en goed gevoel om door te schakelen. Het is een zeer prettig team van assistenten. Hardwerkend en zeer betrouwbaar.

– Heddy Arjumand, specialist Ouderengeneeskunde, Zorggroep Almere

Groot voordeel van de trainees die via ANW Nederland bij ons werken, is dat zij met nieuwe en frisse ideeën bij ons binnenkomen. Bovendien zorgt het voor continuïteit in onze zorgverlening.

– Irma Dekker

Door het traineeship heb ik in een veilige leer- en werkomgeving ervaring kunnen opdoen en groei kunnen doormaken. Daardoor heb ik weer nieuwe stappen richting de toekomst kunnen maken.

– Wilko van den Bergs, Zorggroep Groningen

De samenwerking met ANW Nederland verloopt soepel, zij vullen veel diensten in en hebben artsen in dienst die kennis hebben van zaken en goed overleggen.

– Eddy Wiria, AIOS Ouderengeneeskunde

Via ANW Nederland kan ik mijn ervaring in de (spoed)ouderenzorg uitbreiden en diverse verpleeghuizen bezichtigen.

– Khalid Anejjar, bedrijfsarts i.o.

Het werken via ANW Nederland is voor mij een prachtige aanvulling op mijn persoonlijke carrière. Ik kan mijn eigen tijden en momenten indelen om te werken. Daarnaast is iedere dag anders. Door de veelzijdigheid van de populatie krijg je met verschillende soorten uitdagingen te maken.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.