Wil jij als arts bijverdienen, vanuit huis werken en je vakkennis vergroten?

Regio Friesland Part-time

Dan zijn wij in de regio Friesland op zoek naar jou!

Wij zoeken artsen die avond-, nacht- en weekenddiensten willen draaien bij zorginstellingen waarmee ANW Nederland samenwerkt in regio Friesland. Je werkt vanuit huis waarbij je voornamelijk via de telefoon consulten doet en zo nodig behandelbeleid afspreekt. Je hebt toegang tot het EPD/ECD en bent dus echt goed op de hoogte van de anamnese/diagnose en het behandelbeleid van de patiënt. Indien nodig rijd je uit voor een visite.

Er is altijd een specialist ouderengeneeskunde als achterwacht beschikbaar met wie je kan overleggen. Lijkt het je wat om op deze manier ervaring op te doen in de ouderenzorg naast je bestaande werk, je klinische vaardigheden op peil te houden en tegelijkertijd ook nog geld bij te verdienen, lees dan vooral verder.

Wij zoeken artsen

  • ^Met één tot twee jaar klinische ervaring
  • ^die affiniteit hebben met de doelgroep,
  • ^die communicatief sterk zijn en stevig in hun schoenen staan,
  • ^in het bezit zijn van een rijbewijs en een auto tot hun beschikking hebben,
  • ^die buiten reguliere kantoortijden willen werken.

Wat bieden we jou?

ANW Nederland is een leuke en aantrekkelijke werkgever. Je kan bij ons in loondienst of als zzp’er aan de slag. Wij bieden je een vaste vergoeding voor de tijden dat je bereikbaar bent. Over telefonische consulten en de visites ontvang je een faire vergoeding.

Bij ANW Nederland kan je ‘werken wanneer je wilt’. Naast je bestaande baan of PhD kun je extra geld verdienen en bovendien ontwikkel je jezelf verder als arts en vergroot je je kennis op het gebied van ouderengeneeskunde.

Hoe solliciteer je?

Ben jij geïnteresseerd en voldoe je aan het profiel? Reageer dan nu direct via onderstaande knop op de vacature. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Wil je eerst meer informatie bel dan naar 085-7731880 of mail naar recruitment@anwnederland.nl. Op onze website www.anwnederland.nl/over-ons/onze-vacatures vind je natuurlijk ook meer informatie.

 

Direct solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Vragen?

Inge de Haan

Manager Ouderenzorg

– Youssra Salhi, basisarts

Bereikbaarheidsdiensten draaien is de beste leerschool die je kan hebben. Het verveelt nooit en geen dienst is hetzelfde.

– Amnon Weinberg, Specialist Ouderengeneeskunde

Ook als ZZP’er voelt ANW Nederland als een bevlogen organisatie die gericht is op professionaliteit, kwaliteit en samenwerking. Als professional word ik goed gefaciliteerd en betrokken, dat maakt het tot een inspirerende en innoverende organisatie!

– Arnold van Oudvorst, huisarts Wijk aan Zee

Het vertrek van medewerkers in onze praktijk is mede door de hulp van ANW Nederland zonder problemen verlopen. Wij werden ondersteund via telefonische triage, maar ook op locatie door hun team. Uitermate goed en professioneel, ook tijdens vakanties en bij ziekte. Persoonlijk, waarbij aan onze wensen en praktijkorganisatie zo goed mogelijk werd voldaan. Een prima ondersteunende organisatie.

– Nicolaas Roozendaal

De begeleiding die je als startend arts zo broodnodig hebt, krijg je in het ziekenhuis nauwelijks en via dit traineeship absoluut wel. ANW Nederland geeft daar goed invulling aan.

– Renate Smink, specialist ouderengeneeskunde/medisch manager Ananz

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met ANW Nederland. Sinds een aantal jaar ondersteunt ANW Nederland onze bereikbaarheidsdiensten, waarbij de Servicedesk laagdrempelig benaderbaar is en er een flexibele en ondersteunende opstelling van de ANW-artsen in de pool is!

– Heddy Arjumand, specialist Ouderengeneeskunde, Zorggroep Almere

We werken inmiddels al vier jaar naar volle tevredenheid samen met ANW Nederland voor onze bereikbaarheidsdiensten en ook voor dagwaarnemingen.

– Nienke van Bergen, huisarts in Zandvoort

Goede triage en het geeft mij altijd een veilig en goed gevoel om door te schakelen. Het is een zeer prettig team van assistenten. Hardwerkend en zeer betrouwbaar.

– Heddy Arjumand, specialist Ouderengeneeskunde, Zorggroep Almere

Groot voordeel van de trainees die via ANW Nederland bij ons werken, is dat zij met nieuwe en frisse ideeën bij ons binnenkomen. Bovendien zorgt het voor continuïteit in onze zorgverlening.

– Irma Dekker

Door het traineeship heb ik in een veilige leer- en werkomgeving ervaring kunnen opdoen en groei kunnen doormaken. Daardoor heb ik weer nieuwe stappen richting de toekomst kunnen maken.

– Wilko van den Bergs, Zorggroep Groningen

De samenwerking met ANW Nederland verloopt soepel, zij vullen veel diensten in en hebben artsen in dienst die kennis hebben van zaken en goed overleggen.

– Eddy Wiria, AIOS Ouderengeneeskunde

Via ANW Nederland kan ik mijn ervaring in de (spoed)ouderenzorg uitbreiden en diverse verpleeghuizen bezichtigen.

– Khalid Anejjar, bedrijfsarts i.o.

Het werken via ANW Nederland is voor mij een prachtige aanvulling op mijn persoonlijke carrière. Ik kan mijn eigen tijden en momenten indelen om te werken. Daarnaast is iedere dag anders. Door de veelzijdigheid van de populatie krijg je met verschillende soorten uitdagingen te maken.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.