GEZOCHT: Artsen voor flexibele bijbaan

Zorginstelling Part-Time

Functie omschrijving

Wil jij werken wanneer het jou uitkomt? In loondienst of als zzp’er?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Met ons unieke concept voor bereikbaarheidsdiensten zorgen wij ervoor dat zorginstellingen avond-, nacht- en weekenddiensten kunnen blijven bieden aan hun bewoners. Zeker nu heel belangrijk en jij kan daar als afgestudeerd arts aan bijdragen.

Het gaat om bereikbaarheidsdiensten voor pools van zorginstellingen  voor o.a. de regio’s Rotterdam, Utrecht, Almere, Eindhoven, Den Bosch, Arnhem, Groningen, Lelystad, Deventer en Apeldoorn. De bereikbaarheidsdiensten worden vanuit huis gedaan. Veel vragen kun je telefonisch afhandelen, als een visite nodig is moet je wel binnen 30 minuten op locatie aanwezig kunnen zijn. De diensten lopen van maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 8.00 of 8.30 uur en op zaterdag en zondag van 8.00 tot 8.00 uur.

Tijdens je dienst is er altijd een specialist ouderengeneeskunde als achterwacht beschikbaar. Het is niet toegestaan dat je ergens anders gelijktijdig ook een bereikbaarheidsdienst draait.

Over ANW Nederland

ANW Nederland is een aantrekkelijke werkgever voor alle artsen die zich (vaak ook naast hun huidige baan) verder willen ontwikkelen op het mooie gebied van de ouderengeneeskunde. Bij ons kun je ‘werken wanneer je wilt’, in loondienst of als zzp’er. Door deze bereikbaarheidsdiensten creëer je niet alleen extra inkomsten, maar je ontwikkelt je ook verder als arts en je vergroot je kennis op het gebied van de ouderengeneeskunde. Het is een leuke baan die goed te combineren is met andere werkzaamheden, bijvoorbeeld als voorbereiding op de huisartsenopleiding of die tot specialist ouderengeneeskunde, als je aan het promoveren bent of werkzaam bent als basisarts of specialist in de ouderengeneeskunde of een ander vakgebied.

Je profiel

Je beschikt over een afgeronde geneeskunde opleiding en je bent als arts BIG-geregistreerd

Je hebt minimaal één tot twee jaar klinische werkervaring

Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt de beschikking over een auto

Je staat stevig in je schoenen en je bent communicatief sterk

Je hebt affiniteit met de doelgroep

Wat hebben we te bieden?

Wij bieden je een dienstverband voor minimaal één jaar met mogelijkheid tot verlenging tot onbepaalde tijd. Het is ook mogelijk om als zzp’er voor ons te werken. Je ontvangt een vaste vergoeding voor de tijden dat je bereikbaar bent. Daarnaast ontvang je over telefonische consulten en de visites een hoger uurtarief. Woon je op meer dan 30 minuten van de locatie, dan kan de zorginstelling zorgen voor een accommodatie tijdens je bereikbaarheidsdiensten. Startdatum en diensten bepalen we samen.

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je sollicitatie naar info@anwnederland.nl. Wij nemen contact met je op. Naast het sollicitatiegesprek maken een vakinhoudelijke toets, een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het navragen van referenties deel uit van de selectieprocedure.

Wil je meer weten over de functie neem dan contact op met een van onze collega’s via 085-7731880 of via info@anwnederland.nl. Op onze website www.anwnederland.nl vind je uiteraard ook meer informatie.

Direct solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Vragen?

Emilie Luitjes

Relatiemanager arts