Waarnemer op locatie

Er zijn altijd patiënten die op de praktijk gezien moeten worden. Soms is de huisartsencapaciteit echter ontoereikend. Voor de momenten dat u niet in staat bent zelf spreekuur te draaien is het fijn als u gebruik kunt maken van een waarnemend huisarts die het spreekuur op uw praktijk kan waarnemen.

Waarnemend huisarts

Uw patiënten worden door deze waarnemende huisarts op eenzelfde wijze gezien als dat ze van u gewend zijn. U mag van de waarnemend arts veel ervaring en kennis verwachten. De waarnemende huisarts kunt u vinden via de Waarneemapp, zoals verderop op deze pagina aangegeven.

Bent u zelf waarnemend huisarts dan kunt u zich ook aanmelden bij de WaarneemApp. Deze App biedt voor u als waarnemer huisarts ook veel mogelijkheden. 

Onze samenwerkingspartner Auxilio is één van de initiatiefnemers van de Waarneemapp die nu ook door de Landelijke Huisartsen Vereniging wordt aangeraden.

Het belang om tot één app te komen waar alle vraag en aanbod samenkomen onderschrijven wij van harte. Zoekt u uitsluitend een waarnemer huisarts voor één of meerdere losse diensten, gebruik dan de Waarneemapp.

Op deze manier wordt vraag en aanbod voor huisartsen en waarnemend huisarts bij elkaar gebracht. De waarnemer huisarts ziet waar de urgentie is en kan zijn of haar diensten aanbieden. De praktijkhouder kan actief een waarnemend arts benaderen en heeft daarmee een waarnemende huisarts binnen handbereik.

Bent u zelf waarnemend huisarts dan kunt u zich ook aanmelden bij de Waarneemapp. Als huisarts waarnemer kunt u met veel verschillende huisartspraktijken kennismaken. Daarmee wordt u als huisarts waarnemer ook steeds vaker gevonden. 

 

 

Gebruik maken van de Waarneemapp?