Specialist Ouderengeneeskunde in de Wijk

Huisartsen zien de gemiddelde leeftijd  van de patiëntenpopulatie al jaren gestaag oplopen. Een steeds groter deel van de tijd is nodig om vaak complexe zorgvragen van ouderen het hoofd te bieden.

De POH Ouderenzorg deed op veel praktijken en Gezondheidscentra al haar intrede. De volgende logische stap is op verschillende gezondheidscentra ook al gezet: de inzet van een specialist Ouderengeneeskunde.  HulpvoorHuisartsen.nl maakt onderdeel uit van ANW Nederland en daardoor zijn onze Specialisten Ouderengeneeskunde direct beschikbaar om ook in uw huisartsenpraktijk een bijdrage te leveren aan de Ouderenzorg voor uw patiënten. Dat kan op verschillende  manieren:

  • De specialist is steeds voor één of meerdere dagdelen in te huren.
  • Inzetbaar voor eigen patiënten-spreekuur.
  • Inzetbaar voor bespreking casuïstiek met huisartsen en/of praktijkondersteuner(s) Somatiek / Ouderenzorg.

Overweegt u deze stap ook, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden.

 

Wilt u meer informatie?

– Arnold van Oudvorst, huisarts Wijk aan Zee

Het vertrek van medewerkers in onze praktijk is mede door de hulp van ANW Nederland zonder problemen verlopen. Wij werden ondersteund via telefonische triage, maar ook op locatie door hun team. Uitermate goed en professioneel, ook tijdens vakanties en bij ziekte. Persoonlijk, waarbij aan onze wensen en praktijkorganisatie zo goed mogelijk werd voldaan. Een prima ondersteunende organisatie.

– Nienke van Bergen, huisarts in Zandvoort

Goede triage en het geeft mij altijd een veilig en goed gevoel om door te schakelen. Het is een zeer prettig team van assistenten. Hardwerkend en zeer betrouwbaar.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.