Bijdragen aan kwaliteit eerstelijns zorg

Wij dragen bij aan de kwaliteit van de eerstelijns zorg

Dat is de reden dat wij er afgelopen jaar voor hebben gekozen om een apart leercentrum Werkwijze Doktersassistenten te starten. Daar bieden wij doktersassistenten in opleiding een stagemogelijkheid aan met een unieke vakinhoudelijke praktijkbegeleiding.

Daarnaast is het nu ook mogelijk dat wij de arbeidsintensieve inwerkperiode van nieuwe stagiaires en/of nieuwe doktersassistenten voor u invullen doordat zij ook gebruik kunnen maken van de mogelijkheid die het Leercentrum Werkwijze Doktersassistenten biedt.

Stagiaires die in het derde jaar van hun opleiding tot doktersassistente zitten, gaan in ons Leercentrum aan de slag met het verbreden en verdiepen van hun vakinhoudelijke basiskennis.

Daarnaast leren zij een volledige triage, het geven van zelfzorgadviezen, een zorgvuldige verslaglegging en alles wat nodig is voor de declaratie van werkzaamheden.

Wilt u hulp bij het inwerken van uw eigen stagiaires of nieuwe doktersassistenten? Neem contact met ons op!

Meer weten over ons Leercentrum?

– Arnold van Oudvorst, huisarts Wijk aan Zee

Het vertrek van medewerkers in onze praktijk is mede door de hulp van ANW Nederland zonder problemen verlopen. Wij werden ondersteund via telefonische triage, maar ook op locatie door hun team. Uitermate goed en professioneel, ook tijdens vakanties en bij ziekte. Persoonlijk, waarbij aan onze wensen en praktijkorganisatie zo goed mogelijk werd voldaan. Een prima ondersteunende organisatie.

– Nienke van Bergen, huisarts in Zandvoort

Goede triage en het geeft mij altijd een veilig en goed gevoel om door te schakelen. Het is een zeer prettig team van assistenten. Hardwerkend en zeer betrouwbaar.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.