Nu ook e-learning voor doktersassistenten

Doktersassistenten zijn de onmisbare schakel in de huisartsenpraktijk. Zij hebben het eerste contact met de patiënt en doen aan de telefoon al de eerste triage.

Het goed uitvragen is ongelooflijk belangrijk en kan u als huisarts veel tijd schelen en het rendement van uw praktijk aanzienlijk verhogen.

Het bijhouden, verbreden en verdiepen van de vakinhoudelijke kennis van de doktersassistenten is dan ook altijd wenselijk. De werkdruk op de praktijk laat het helaas vaak niet toe om die kennisverbreding en -verdieping gezamenlijk onder werktijd te doen door een (bij)scholingsdag te volgen. Wij hebben daarvoor nu het best mogelijke alternatief. Een samenwerking tussen HulpvoorHuisartsen en Dezorgleert.nl levert voor u een uitgekiend aanbod van e-learnings voor doktersassistenten op.

De online leeromgeving van Dezorgleert omvat een zestal basismodules en aanvullende verdiepingmodules.

Door de basis- en de verdiepingmodules in één keer af te nemen bent u verzekerd van een goed opgeleide en vakkundige doktersassistente. Uiteraard kunnen de modules ook los afgenomen worden. Elke module wordt met deeltoetsen en een eindtoets afgesloten. Bij het succesvol afronden van een module ontvangt de doktersassistente een certificaat.

Benieuwd naar het complete aanbod? Klik hier!

Meer weten over het e-learning platform voor uw huisartsenpraktijk?

– Arnold van Oudvorst, huisarts Wijk aan Zee

Het vertrek van medewerkers in onze praktijk is mede door de hulp van ANW Nederland zonder problemen verlopen. Wij werden ondersteund via telefonische triage, maar ook op locatie door hun team. Uitermate goed en professioneel, ook tijdens vakanties en bij ziekte. Persoonlijk, waarbij aan onze wensen en praktijkorganisatie zo goed mogelijk werd voldaan. Een prima ondersteunende organisatie.

– Nienke van Bergen, huisarts in Zandvoort

Goede triage en het geeft mij altijd een veilig en goed gevoel om door te schakelen. Het is een zeer prettig team van assistenten. Hardwerkend en zeer betrouwbaar.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.