Onze ervaren doktersassistenten

Bereikbaarheid van uw praktijk is belangrijk. Ook op momenten van onderbezetting, vakantie, ziekte of bijvoorbeeld invulling zwangerschapsverlof van uw doktersassistent wilt u bereikbaar zijn voor uw patiënten. Onze ervaren ‘doktersassistente op afstand’ kan voor u tussen 8.00 en 17.00 de telefoon opnemen. Zij werken volgens een geprotocolleerd triage model, gebaseerd op de NHG-richtlijnen. Al onze doktersassistenten hebben een aanvullende triagetraining gedaan, die jaarlijks wordt herhaald. U krijgt dus een ervaren en goed opgeleide doktersassistent.

Doktersassistent

De doktersassistent staat uw patiënten te woord alsof het uw eigen assistent is. De inval doktersassistente verricht de telefonische triage, bepaalt de urgentie, geeft zelfzorg- of overbruggingsadviezen, plant afspraken in en schrijft recepten uit. Uiteraard wordt alles professioneel verwerkt in uw HuisartsenInformatieSysteem (HIS), zoals u dat gewend bent. Zij zijn bekend met de systemen Medicom, Microhis, Promedico, Tetrahis, Callmanager, Hapicom, Labelsoft en Zorgdossier.

Onze doktersassistente op afstand werkt vanuit ons eigen callcenter in Heemstede en conform de met u gemaakte afspraken en protocollen. Onze software zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Als u kiest voor een inval doktersassistente op afstand, kiest u voor een doktersassistent met veel ervaring.

Dit bieden wij aan voor

Huisartsenpraktijken

Overige medische praktijken

Gezondheidscentra

Heeft u een doktersassistente nodig?